Hoppa till innehåll

• Bokningssida •

Välkommen att boka en tid nedan, så hjälper jag dig gladeligen på traven via många olika metoder som tex PSYCH-K®, True Self Balance, Emotion Code, Mindful tapping, BSFF, TAT etc. Tillsammans går vi på din unika upptäcktsfärd och vi kan blanda metoder fritt efter hand om det är till din fördel, jag kan i trygghet ledsaga dig framåt. Du kommer att upptäcka hur enormt kraftfull och fantastisk du är som kan transformera dig själv bortom allt vad du anser möjligt just nu… Läs gärna vad andra tyckte innan du bokar.

Boka en tid

Välj önskad session▼

Delsumma

0.00 kr

De flesta väljer fortfarande sessioner på distans men nu kan vi som vill mötas på en avsedd plats med angränsande toalett samt med möjlighet att testa IR-bastu utifall du kommer hit genomfrusen, några få minuter i den gör susen.
De flesta väljer fortfarande sessioner på distans och det fungerar alldeles utmärkt. Nu kan vi som vill mötas fysiskt göra det på en avsedd plats med angränsande toalett samt med möjlighet att testa IR-bastu utifall du kommer hit genomfrusen, några få minuter i den gör susen. (Har du kattallergi så kanske det är bäst på distans)
Karta
Fläderbärsvägen 4, 26371 Jonstorp

…PASS IT ON…

…PASS IT ON… Någon före dig har redan hjälpt dig !!!
Tidigare gåvor från dina medmänniskor ger dig nu möjligheten att testa en första session på ett unikt och medmänskligt sätt och du bidrar endast efteråt med en valfri gåva för att ”pass it on”. Om du väljer detta alternativet så kan du verkligen känna att vi är många som vill dig väl, allt är ju energiutbyte och alla kan vi hjälpas åt för att skapa en bättre och ljusare värld tillsammans. Så passa på att skicka din goda energi vidare till de som kommer efter dig, ”Ge och du får tusenfalt tillbaka” är kanske ett passande talesätt i sammanhanget, drömmen är att vi skapar en win-win-win-situation tillsammans. Storleken på din gåva är frivillig, du skänker så mycket som din ekonomi tillåter.
Din gåva är ej betalning för den eventuella tid som jag spenderat med dig, ej heller en betalning för den eventuella gåva du fått av mig. Känns detta koncept bra inom dig så använd i så fall följande rabattkod i betalningsprocessen för att slutföra själva tidsbokningen kostnadsfritt:
valfrislant
Välj efter sessionen ”Skanna QR” inne i Swish-appen och använd bilden här ovan eller använd nedanstående telefonnummer:

Betala med kreditkort

Detta val väljer du som sista steg i bokningsprocessen. Om du väljer att betala med kreditkort så har du 60 min på dig att betala, misslyckas det steget så släpps din temporärt uppbokade tid i kalendern fri, så andra kan boka den tiden. Betalningen med kort sker via Paypal men det är givetvis inget krav att ha ett paypal-konto! Betala som ”gäst” så du ej behöver starta konto hos dem. Du ger dem din e-post så att du får ditt kvitto efter betalningen, följ deras instruktioner så ordnar det sig.

Bankgiroinbetalning / Kontant betalning

Föredrar du bankgiroinbetalning eller kanske kontant betalning utifall vi träffas face to face? Detta val väljer du som sista steg i bokningsprocessen. Du får då istället en inbetalningsavi på mail eller kvitto på plats. Fördelen med detta val under bokningsprocessen är att tiden du valt blir bokad direkt utan fler efterföljande steg.

Friskvårdsbidrag?

Se till att nyttja ditt friskvårdsbidrag!
”olika typer av behandlingar som är avstressande” ingår i Skatteverkets begrepp ”motion och friskvård” och uppfyller villkoren för skattefrihet och avdragsgillhet. Skatteverket