Hoppa till innehåll

• Målbilder • Affirmationer • Balanseringar •

Oftast är det bra att veta vart man är på väg… Målbilder, Affirmationer, Balanseringar, oavsett vad de kallas, det är en konst att författa dem. Lugn vi hjälps åt!

Internet fullkomligt kryllar av affirmationer och de kan ofta vara en perfekt grundinspiration att utgå från! Därför lade jag upp denna sida med lite allahanda inspiration. Men nyttja dem enkom som inspiration! För det är ju viktigt att det är du som är författare till din egna framtid eller hur… Dessutom vimlar det av målbilder som inte är fullt ut genomtänkta och som kan förvilla mer än att hjälpa, likaså på många av bilderna nedan… Ibland är de utformade så att de inte lär föra med sig något verkligt positivt resultat, tex de som säger något i stil med ” jag är redo för…” samt många andra vanliga misstag. Vi reder ut det tillsammans och jag har massor av annan inspiration för dig att jobba vidare med. Målbilder är tex en stor del av balanseringarna i PSYCH-K®.

Som ett litet experiment skulle du kunna, med snabbhet och utan att tänka, skrolla ner valfritt på denna sida och se vilken bild som dina ögon landar på först, något som berör dig?Som anges i den här artikeln kan du bläddra igenom ditt urval av tillgängliga erbjudanden på smartphones och toppmärken och utforska cell phone serviceplaner som bäst passar dina behov.

NYHETSBREV
Anmäl er gärna till nyhetsbrevet här