Hoppa till innehåll

Vem är jag?

Om mig…

Ett liv dedikerat åt växande och jakt på frihet

Jag gillar inte att följa John eller tänka innanför boxen, därav bilden av mina alter egon på högkant 😉

En av mina stora passioner är personlig utveckling och det har hjälpt mig otroligt mycket i mitt liv oavsett arbetsliv eller privatliv.

I arbetslivet har jag jobbat mycket inom tillverkningsindustrin i många olika roller. Som anställd har det varit allt från maskinreparatör i tung industri till utmanad mellanchef/projekt-ledare men framför allt som produktutvecklande maskiningenjör/innovatör där jag utvecklade high-tech analysinstrument för mat/foder/drycker etc.

Nu är jag egenföretagare sedan flera år tillbaka och fortsätter bla med produktutveckling/innovation åt vitt skilda kunder, det är omväxling som förgyller min tillvaro…

Eftersom omväxling tillsammans med personlig utveckling är några av mina stora drivkrafter så önskar jag nu förverkliga ännu en av mina många drömmar, att hjälpa andra att hitta mer av sin inre styrka och välförtjänta välmående… Jag har döpt denna dröm till Lautus·nu. Namnet har lite småfyndiga undertoner (läs mer här).

Vi har alla vår beskärda del av livets hårda skola och jag är inget undantag, för det är ju just motgångar som får många att växa. Jag gillar boktiteln ”Att må dåligt är en bra början” (Läkaren Bengt Stern) eftersom detta faktum skapar stor drivkraft för sökande efter välmående, lärdomar och insikter.

Vilka motgångar jag har haft är inte så intressant i det stora hela, vi är alla olika med unika upplevelser av våra egna prövningar. Ingen ska värderas med avseende på om deras prövningar är triviala eller hemska, alla äger rätten till sin egen upplevelse!

Min drivkraft är stark och jag har följaktligen massor av kurser, retreats, tester av metoder hit o dit bakom mig… Min iver efter bredare emotionell frihet har i slutändan gett massor av bättre mående, växande och fina insikter! Så kraftfullt, spännande och härligt…

Skulle du vilja testa något utvecklande tillsammans med mig så blir jag väldigt tacksam för ditt förtroende. Jag ser mycket fram emot att få interagera med dig i en gemensam strävan efter en bättre framtid!

Tack för din tid 🙂

MVH

Thomas

Sångtext som peppat mig ett antal gånger i livet…

”Jag kände att jag satt fast i några tankemönster som påverkade mig varje dag. En vän tipsade mig om Thomas Palm och Psych-K. Så jag bokade en session.

Thomas guidade mig, hans röst är mycket lätt att lyssna på och jag fick fram det som tyngde mig.
Det var som en meditation och jag kom till kärnan av problemet och genom Thomas kunskap kunde jag släppa tyngden och gå vidare. Jag har aldrig innan känt en sådan lättnad efter en så kort tid. Den lättnaden är ihållande, jag känner att jag fått bort en stor broms och därför har jag nu kommit vidare i livet. Jag är mycket tacksam och rekommenderar honom starkt!”

C.H.
NYHETSBREV
Anmäl er gärna till nyhetsbrevet här