Hoppa till innehåll

Läs…

Recensioner / Referenser / Kundomdömmen / Klientberättelser

Tack så mycket för senast. Jag mår mycket bättre, saker går lättare, jag är både lugnare och tryggare inombords. I sinnet är jag klarare. Jag har en värme i magen som jag inte känt sedan jag var barn som blir större för varje dag. Jag kan även tilllägga att såren HAR börjat läka, huden börjar synas igen för första gången på ett halvår, helt underbart ❤️

L.L.

”Den rädslan vi jobbade med har verkligen försvunnit ur systemet! Självklart kan den titta fram men det är då på ett helt normalt o naturligt sätt-alltså när den varit befogad! Men alla jobbiga KÄNSLOR kopplat till detta har släppt och för det är jag såå tacksam🙏🏻❤️
Sen ang jobbet har det inte gått enligt ”planerna” MEN det har dykt upp en helt annan väg att gå i detta och jag vet så väl att det är rätt! Så jag är inte där ÄN men vet att jag kommer komma dit som jag skrev på min lapp i övningen med dej✨🥰
Har rekommenderat o pratat gott om dej o sessionen-TUSEN TACK jag är så himla glad❤️🙏🏻”

E.W.

”Tack för en bra session igår! Känner mig stark och trygg. Skön omvandling från mitt otrygga och instabila liv, nu har jag äntligen hittat kraften, självständigheten och tryggheten. ”

P.E.

”Tusen tack för igår o för att jag fick ta del av din kunskap 🙏
Var en häftig upplevelse o jag känner mig fri inombords på ett helt nytt sätt 🤩”

M.N.

”När jag kom till Thomas så var det med en diffus känsla som jag burit på hela livet. Det inverkade påtagligt på mitt liv, men jag kunde inte förklara hur eller få grepp om det. Thomas började sessionen som han gör i normalfallet,  men insåg strax att det var något annat som behövdes. Snabbt och mycket lyhört ändrade han metod och verktyg till det som behövdes för just mig. När jag nu skriver detta har ett par veckor passerat och jag kan konstatera att resultatet är bestående. Det jag främst uppskattar med Thomas behandling var att han häpnadsväckande fort, träffsäkert och utan egen prestige kunde byta metod när det behövdes från ”standard” till något som var ovanligt och behövdes just då. Jag kände mig förstådd, väl omhändertagen och trygg i situationen, när vi gemensamt jobbade oss igenom okänd teräng  till ett bestående resultat. 
Jag rekommenderar varmt en session med Thomas, främst pga. hans förmåga att lyhört och kommunikativt hitta var skon klämmer och hans skicklighet att göra något åt det.”

H.J.

”Jag sov gott inatt och idag har jag varit ovanligt avslappnad och inte känt att något kunnat stressa mig. Har känt mig på gott humör också😊 Blir spännande att se hur det utvecklar sig. Du gjorde ett bra jobb igår!”

N.S.

”Det var en intressant session som Thomas guidade mig igenom på ett inkännande sätt. Jag upplevde ett tydligt skifte i kroppen och var väldigt avslappnad efteråt.”

I.K.

”Det blev det helt klart mycket lugnare på jobbet, hela veckan efter och det håller i sig ännu. Det var helt klart effektfullt”

I.E.

”Stort tack för igår🙏Känner mig fri o går i ett lyckorus idag 😍”

M.N.

”Jag kände att jag satt fast i några tankemönster
som påverkade mig varje dag.

En vän tipsade mig om Thomas Palm och Psych-K.
Så jag bokade en session. Thomas guidade mig,
hans röst är mycket lätt att lyssna på och jag
fick fram det som tyngde mig.
Det var som en meditation och jag kom till kärnan
av problemet och genom Thomas kunskap kunde
jag släppa tyngden och gå vidare.
Jag har aldrig innan känt en sådan lättnad efter
en så kort tid. Den lättnaden är ihållande, jag
känner att jag fått bort en stor broms och därför har
jag nu kommit vidare i livet. Jag är mycket
tacksam och rekommenderar honom starkt!”

C.H.

Hej igen. Ännu mera som hänt: Mina domningar i armarna är borta, detta är helt fantastiskt då jag inte kunnat ligga ner innan och tex läst en bok, sover även på armen så jag vaknat många gånger per natt och fått skaka liv i armarna. Många rädslor har släppt så jag vågade även sätta mig på cykeln(har inte vågat cykla på 10år minst) själv med min son och cyklade till affären. Har knappt vågat gå ut själv utan min man på många år. Jag har även ”vågat” ta steget att sluta dricka kaffe, tänka sig att världen gick inte under. Ja jag vet jag är lite knäpp, men nu går det i allafall på rätt håll.

L.L.

alla dåliga och mindre bra tankar finns inte längre. Har dock tänkt på saker som hänt sedan innan men de försvinner lika fort, så jag mår fint. Efter vårt möte åkte jag hem till min tjej och förmedlade att jag nu är mig själv och kommer vara muren som hon kan luta sig mot framöver. Det kändes skönt att förmedla detta! Ha det så bra!

P.E.

Efter sessionen har jag märkt att ilskan och känslan av svek har förändrats. Väldigt skönt att inte triggas av en viss händelse längre och att känna ett inre lugn. För övrigt känner jag mig mer balanserad, även när jag kör bil. Jag är mycket tacksam och imponerad över att det gick så snabbt att känna förändringen. Tack Thomas🙏

F.S.

”Det kändes så mycket bättre efteråt och kände att min stressnivå sjunkit. Jag tog det relativt lugnt efteråt. 😁 Jag kommer boka in en ny tid snart igen. Ha det fint så länge!”

U.S.L

”Tack för sessionen! Väldigt kraftfullt, många reflektioner efteråt. Jag har jobbat med min personliga och andliga utveckling i så många år att det jag behöver jobba med är mer subtilt och oåtkomligt, i de djupare lagren där det är mycket svårare att se, men du navigerade skickligt genom alla vindlingar med dina klargörande frågor tills jag kom till kärnan av mina hinder. Nu känns det befriande o skön skillnad i känsla = attityd = resonans/attraktion.”

K.E.

”Jag kan starkt rekommendera Thomas som Psych-k facilitator. Han är en trygg, intuitiv och lättsam individ som verkligen är nyfiken i det mänskliga tillståndet här på jorden. Han har en gåva att känna in samt spegla andras behov i stunden och att skapa ett utrymme fullt med tillit för att hjälpa en själv att våga gräva lite djupare in i ens självutveckling. We had a blast!”

M.W.

”Jag upplevde i princip att känslan inte fanns kvar. Jag visste att den skulle finnas men jag letade inte efter den, hade inte det behovet. Nu har det dock rullat på igen men med mitt medvetna motstånd mot den. Tror det varit lite för intensivt här, att jag inte hinner med det jag ska och då kommer känslan men inte lika intensivt som innan. En otrolig lättnad att slippa skuld och skam ett tag, dock tror jag det finns mer att arbeta på 😜. Ett stort Tack 🙏🏻”

A.K.

”Dagen har varit bra! Känner mig mer grundad på något sätt. Mer trygg, så känns bra.”

I.N.

”Hej! Tack för senast. Känns jättebra 😊.
Kram”

C.V.H.

Klient vars älskade make nyligen avlidit. 1 session. ”Tack för senaste upplevelsen som var speciell och jag känner mig fri från vissa tankar och en viss lättnad känner jag. Jag kunde se min man i min dröm vilket var första gången på länge. … Känner mig mindre trött …”

A.B.M.
NYHETSBREV
Anmäl er gärna till nyhetsbrevet här