Hoppa till innehåll

• Lite kreativitet •

Ibland vill jag göra något som är lite kreativt på andra sätt, som skiljer sig från vardagens lunk, bara för att jag kan…

Så därför kommer här att visas upp lite olika saker efter hand. Först ut blev det lite grafiska alster som man kan använda för att designa egna produkter med på SpreadShirt.

Klicka på text-länkarna på bilderna för större bild, därefter kan ni sedan klicka på ”gör den personlig” för att byta produkt eller bara placera om/skala grafiken på ditt egna vis. Ni kan även kopiera det nummer som står på bilderna nedan för att hitta just den bilden och placera på valfri produkt, klicka på ”motiv”, klistra in och sök… https://www.spreadshirt.se/designa-sjalv

Hoppas någon tycker det är lite skoj..

Grillspett – Multiskewer

Får jag presentera mina Grillspett… Jag har döpt dem till Multiskewer.

Grundtanken var att de skulle vara snygga, skojiga, gedigna och utgöra ett konstverk på tallrik eller serveringsfat till fest och till vardags. Dessutom blir det ett skoj moment att ”ladda” dem tillsammans innan grillningen.

Jag tar upp intresseanmälningar! Ett fåtal finns fysiskt men är såklart bra att beställa några stycken åt gången så priset och belastningen på miljön minimeras.Artikel sponsrad Hitta något för alla i vår kollektion av färgglada, ljusa och snygga strumpor. Köp individuellt eller i buntar för att sätta färg på din sock låda!

Dessa grillspett tillverkas i Helsingborg av högvärdigt och tjockt syrafast rostfritt stål. De är gedigna, fint slipade/avgradade och logotype/text är elektrokemiskt inbakad i metallen och går därför ej att tvätta bort. De tål att köras i diskmaskinen. Endast det goda är gott nog.

Intresseanmäl dig här:


  Bevisa att du är människa genom att välja hjärta.

  Grillspett Multiskewer

  Santa Maria Grill GN 1/1

  Jag har designat denna Santa Maria grillen åt min barndomsvän Jonas Nyberg på Kitchen By Orangeriet utanför Ängelholm. Den har en unik ”dold” höj/sänk funktion och andra finneser som inte finns på andra grillar. Den tillverkas i Helsingborg av Holms Rostfria och håller absolut proffsklass. Grillen är dessutom anpassad för resturangstandarden Gastronorm.

  Fotobok – Reseberättelse – Kina

  Climb Mt Huangshan aka Yellow Mountain (a Photo Book Travelogue)

  My first eBook: “Climb Mt Huangshan aka Yellow Mountain, a photo book travelogue”

  This book is a mix between a photo book and a travelogue, with a touch of philosophy. It is my humble attempt to describe the amazing experience I had over a weekend during the Double Ninth Festival in the Huangshan mountains in China. 121 photos are letting you visit the area virtually and making you long for a visit of your own. Some interesting facts and links to different sites regarding Mt Huangshan, aka Yellow Mountain, can also be found. I sincerely wish my book will give justice to these mountains and a memorable experience for you.

  Kind Regards
  Thomas Palm

  It’s available in these Amazon Kindle Stores: Click your region here US  UK  DE  FR  ES  IT  JP  IN  CA  BR  MX

  Jag har designat Sveriges största och lyxigaste Attefallare på minimum 54 m2*?

  SOMAVEDIC

  SOMAVEDIC tillverkar spännade och vackra produkter som jag gillar mycket, jag har själv en ”Ruby” som ni kan uppleva här om ni kommer till mig på ett äventyr i personlig utveckling;)

  Eftersom jag gillar deras produkter så vill jag tipsa om deras hemsida så ni kan undersöka mer själva. Får ni för er att köpa någon produkt hos dem så passa på att få 10% lägre pris genom att använda min rabattkod: lautus

  NYHETSBREV
  Anmäl er gärna till nyhetsbrevet här