Hoppa till innehåll

Lautus.nu har nu fått ett eget litet krypin, välkomna!

De flesta väljer fortfarande sessioner på distans men nu kan vi som vill mötas på en avsedd plats med angränsande toalett samt med möjlighet att testa IR-bastu utifall du kommer hit genomfrusen, några få minuter i den gör susen.

Nu växer satsningen för min dröm att hjälpa andra att må bättre. Nu blir det ett mer dedikerat mottagande i de fall jag tar emot fysiskt. De flesta väljer fortfarande sessioner på distans men nu kan vi som vill mötas fysiskt göra det på en avsedd plats med angränsande toalett samt med möjlighet att testa IR-bastu utifall du kommer hit genomfrusen, några få minuter i den gör susen. Rummet invigdes med allra första klienten 2023-01-02, skoj början på nya året!

Hitta hit:

Boka tid här ->
Någon feedback?    Bevisa att du är människa genom att välja flygplan.