Hoppa till innehåll

Free.se – Lautus.nu – PSYCH-K® erbjudande

Vinn session "PSYCH-K®"! Utlottningen sker i samarbete med Thomas Palm, läs mer på www.lautus.nu 2 vinnare utses av Thomas Palm. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att han får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst. Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna och om du önskar session på distans eller på plats. Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.
Nu kickstartar jag 2023 med ett Free.se – Lautus.nu – PSYCH-K® erbjudande där 2 vinnare kan få gratis sessioner med mig. Jag passar även på att göra reklam i deras tidning och på deras hemsida. Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.
Vinn session ”PSYCH-K®”!
PSYCH-K® är ett verktyg för att t ex hantera stress, ändra gamla vanor, läka trauma, förbättra relationer och ta dig bortom begränsningar. I processen balanseras vänster och höger hjärnhalva så att de jobbar synkroniserat igen, trots att t ex trauma eller andra orsaker tidigare har orsakat obalanser. PSYCH-K® har funnits sedan 1988, så metoden är välbeprövad. Sessioner görs på distans eller på plats tillsammans med Thomas Palm.

Inom PSYCH-K® finns ett antal olika protokoll som är mer eller mindre komplexa, vi klarar oss i de flesta fall med 1 eller 2 olika typer, vi ser efter hand vad som känns naturligt på din upptäcktsfärd.
Grundprotokollet får med lätthet ditt undermedvetna att helt integrera och eftersträva den målbild som du önskar förverkligad i framtiden och det går ofta väldigt snabbt att göra transformationen.

Med hjälp av ditt eget medvetande, undermedvetna och övermedvetna transformerar du dig själv för att skapa nya autonoma processer i det undermedvetna, som därmed eftersträvar din nya personliga verklighet. Som du kanske vet så råder ju ditt undermedvetna över ca 95 % av vad ditt liv innehåller. Så nyckel till en ny verklighet kan mycket väl infinna sig när du ändrar invanda mönster i ditt undermedvetna.
PSYCH står för ”mind/spirit/soul”, alltså ditt icke fysiska. -K står för ”key”, nyckeln till hållbar förändring av ditt fysiska.

Om Thomas Palm:
En av mina stora passioner är personlig utveckling och det har hjälpt mig otroligt mycket i mitt liv oavsett arbetsliv eller privatliv. I arbetslivet har jag jobbat mycket inom tillverkningsindustrin i många olika roller. Som anställd har det varit allt från maskinreparatör i tung industri till utmanad mellanchef/projektledare men framför allt som produktutvecklande maskiningenjör/innovatör.
Vi har alla vår beskärda del av livets hårda skola och jag är inget undantag, för det är ju just motgångar som får många att växa. Jag gillar boktiteln ”Att må dåligt är en bra början” (läkaren Bengt Stern) eftersom detta faktum skapar stor drivkraft för sökande efter välmående, lärdomar och insikter.
Min drivkraft är stark och jag har följaktligen massor av kurser, retreats, tester av metoder bakom mig. Min iver efter bredare emotionell frihet har i slutändan gett massor av bättre mående, växande och fina insikter! Så kraftfullt, spännande och härligt …
Jag har gått utbildningarna PSYCH-K® Basic i Tyskland samt PSYCH-K® Advanced i Sverige.

Utlottningen sker i samarbete med Thomas Palm, läs mer på www.lautus.nu

2 vinnare utses av Thomas Palm. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att han får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna och om du önskar session på distans eller på plats.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras på free.se vid utlottningen.

free.se 2023 nr 1